Skip to content

Van 10.00 tot 15.00 uur

Op 6 oktober 2018 van 10.00 tot 15.00 uur kan je een kijkje komen nemen op de Toevlucht. We zijn dan gewoon aan het werk, dus je kan over de schouder van de dierverzorger meekijken wat er allemaal gebeurd in de opvang. Heeft u vragen over egels, vogels of andere in het wild levende dieren, die dag kan u die stellen. Ook is het dan mogelijk om over het terrein rond te kijken en in onze quarantaine ruimtes. Hopelijke tot 6 oktober.

Zaterdag 6 oktober is er een inloop dag op de Toevlucht. U bent dan van 10.00 tot 15.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen. We zijn dan gewoon aan het werk (dus zonder de toeters en bellen van de open dag) maar je kan dan over de schouder van een dierverzorger meekijken wat er allemaal gebeurd in de opvang. Op het moment zitten er veel egels. Heeft u vragen over egels, vogels of andere in het wild levende dieren, die dag kan u die stellen. Het is dan mogelijk om over het terrein rond te kijken en in onze quarantaine ruimtes.

Dus als je stage wil lopen of vrijwilliger wil worden kom dan langs. Ook is deze dag een mooie gelegenheid om textiel of kleding langs te brengen. Dit wordt ingezameld en daar krijgen we een vergoeding voor van de Stichting DierenLot waarmee we de medicijnen van betalen.

We hopen dat jullie langs komen !!!

Event bekijken op Facebook

Back To Top